Spitalul Bumbeşti-Jiu are nevoie de medic pediatru

514

Conducerea Spitalului Orăşenesc Bumbeşti-Jiu caută să aducă la unitate un medic pediatru. Managerul Aurel Stolojanu spune că la ora actuală există doi pediatri pe contracte de prestări servicii, însă spitalul are nevoie de un medic cu normă întreagă, dată fiind adresabilitatea de la Pediatrie.

Spitalul Orăşenesc Bumbeşti-Jiu are 81 de paturi contractate cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj. Conducerea unităţii spune că adresabilitatea este destul de mare, la ora actuală fiind internaţi peste o sută de pacienţi. Tocmai de aceea, atragerea de noi medici este esenţială. Managerul îşi doreşte să angajeze un medic pediatru cu normă întreagă. „Aş avea nevoie de un medic pediatru cu normă întreagă; acum avem doi specialişti la Pediatrie, dar sunt pe contracte de prestări servicii. Adresabilitatea este mare şi, astfel, este absolut necesar să găsim pe cineva care să vină cu normă întreagă”, a confirmat Aurel Stolojanu, managerul Spitalului Orăşenesc Bumbeşti-Jiu.
Totodată, Stolojanu spune că, la ora actuală, la spitalul din Bumbeşti-Jiu sunt patru medici rezidenţi. „Avem patru rezidenţi, din care unul mai are un an şi sperăm să ne rămână cu normă întreagă, la Neurologie. Ceilalţi trei sunt la începutul Rezidenţiatului, însă noi ne punem mari speranţe că vor profesa aici”, a menţionat managerul Aurel Stolojanu.
Cât priveşte situaţia asistenţilor medicală, directorul Spitalului Orăşenesc Bumbeşti-Jiu a spus că „deocamdată nu sunt probleme la acest capitol. Sunt suficienţi asistenţi, ei făcând faţă solicitărilor şi activităţii din spital”.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here