Spitalul Bumbeşti-Jiu angajează un asistent debutant

289

Spitalul Orăşenesc din Bumbești-Jiu organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical generalist debutant cu studii superioare postliceale (PL), specialitatea asistent generalist care desfăşoară activitate pe lângă Compartimentul Pediatrie din cadrul Spitalului Orăşenesc Bumbeşti-Jiu. La concurs/examen pot participa şi absolvenţii cu studii superioare cu diplomă de licenţă care atestă absolvirea învăţământului de lungă sau scurtă durată în domeniul sanitar (asistent medical).

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical generalist debutant cu studii superioare postliceale (PL), specialitatea asistent generalist care desfăşoară activitate pe lângă Compartimentul Pediatrie din cadrul Spitalului Orăşenesc Bumbeşti-Jiu sunt: diplomă de studii postliceale prin echivalare conform H.G. nr. 797/1997; diplomă de absolvire a liceului sanitar cu durată de 5 ani sau echivalare de studii.

Probele de concurs, în septembrie
Concursul pentru ocuparea postului de asistent medical generalist debutant cu studii superioare postliceale (PL), specialitatea asistent generalist care desfăşoară activitate pe lângă Compartimentul Pediatrie din cadrul Spitalului Orăşenesc Bumbeşti-Jiu se va organiza conform calendarului următor: 05 septembrie 2016, ora 10.00: proba scrisă, 08 septembrie 2016, ora 10.00: proba interviu.
Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de 10 zile de la publicarea anunțului. Conform art. 6 al Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice.
La concurs/examen pot participa şi absolvenţii cu studii superioare cu diplomă de licenţă care atestă absolvirea învăţământului de lungă sau scurtă durată în domeniul sanitar (asistent medical).
Relaţii suplimentare la sediul Spitalului Oraşului Bumbeşti-Jiu, str. Zorilor nr. 1, Judeţul Gorj, telefon/fax 0253/463.042, e-mail: spital_bumbesti_jiu@yahoo.com.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here