Spitalul Bumbești-Jiu angajează asistenți medicali

508

Spitalul Orășenesc Bumbești-Jiu organizează concurs pentru ocuparea a două posturi de asistent medical la compartimentul Pediatrie. Candidații mai au la dispoziție câteva zile pentru a se înscrie la concurs, termenul limită fiind 6 mai. Proba scrisă va avea loc pe data de 16 mai.
Un post de asistent medical generalist și unul de asistent dietetică și nutriție sunt vacante la Spitalul Orășenesc Bumbești-Jiu. Candidații trebuie să aibă o vechime în muncă de minim 6 luni în specialitate, diplomă de școală sanitară postliceală, iar cei care vor opta pentru postul de asistent dietetică și nutriție trebuie să dețină și certificate care să ateste efectuarea unor specializări în domeniul dietetică și nutriție. Dosarele de concurs se depun pe data de 6 mai, la Biroul de Resurse Umane al Spitalului Orășenesc Bumbești-Jiu.

Calendarul concursului de angajare
Conform calendarului de concurs, pe 10 mai se face selecția dosarelor, pe 16 mai se susține proba scrisă, iar pe 19 mai are loc interviul, la ora 15.00. Concursul se va desfășura la sediul spitalului. Comunicarea rezultatelor la fiecare probă a concursului se va face în termen de maxim o zi lucrătoare de la data finalizării probei.
Bibliografia, tematica și fișa postului se află afișate la sediul unității, ele putând fi solicitate și la compartimentul RUNOS al Spitalului Orășenesc Bumbești-Jiu.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here