Spitalul “Sfântul Ştefan” Rovinari, pregătit să facă faţă iernii

126

Conducerea Spitalului Orăşenesc “Sfântul Ştefan” Rovinari a încercat să îşi ia din timp toate măsurile necesare pentru a face faţă provocărilor sezonului rece şi a asigura pacienţilor condiţii optime în privinţa serviciilor medicale acordate, dar şi în ceea ce priveşte confortul hotelier. În acest sens, s-au făcut stocuri de motorină, s-au pregătit alimente şi medicamente în cantităţi suficiente pentru întreaga iarnă.

La nivelul unităţilor spitaliceşti din judeţul nostru, pregătirile pentru sezonul rece sunt în linie dreaptă. Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari are tot ce îi trebuie pentru iarnă. “Avem alimente pentru hrana pacienţilor, stocuri de motorină pentru generator, dar şi medicamente şi materiale sanitare în cantităţi suficiente pentru a face faţă tuturor solicitărilor ce ar putea apărea pe timpul iernii”, a confirmat Robert Calotescu, managerul Spitalului “Sfântul Ştefan” Rovinari.

Pacienţii vor servi mese tradiţionale, de sărbători
Chiar dacă mai sunt câteva săptămâni până la sosirea mult-aşteptatelor sărbători de iarnă, conducerea spitalului din Rovinari dă asigurări că cei care vor fi internaţi în acea perioadă vor avea un meniu îmbunătăţit, specific sărbătorilor. “Ca în fiecare an, şi de această dată le vom oferi pacienţilor noştri un mediu tradiţional, cu ocazia sărbătorilor de iarnă; bineînţeles, se va ţine cont şi de recomandările medicilor curenţi, însă, în principiu, toţi pacienţii vor servi un meniu îmbunătăţit”, precizează managerul Calotescu. În general, din experienţa anilor trecuţi, în preajma sărbătorilor oamenii evită să se interneze, preferând să petreacă acele zile în mijlocul familiei. Totuşi, când se impune spitalizarea, bolnavii nu au de ales şi rămân pe patul de spital. Pentru cei care se vor afla internaţi pe parcursul sărbătorilor de iarnă la Spitalul Orăşenesc “Sfântul Ştefan” Rovinari, spiritul specific acestei perioade va fi simţit din plin. Acest fapt se datorează conducerii unităţii spitaliceşti, care an de an nu uită să le ofere pacienţilor măcar puţin din bucuria spiritului sărbătorilor.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here