Spitalele Novaci și Turceni, zugrăvite grație unei donații

304

Două spitale din județul nostru beneficiază de o donație importantă, constând în sute de litri de vopsea și amorsă. Este vorba despre Spitalul Orășenesc Novaci și Spitalul Orășenesc Turceni. Intermediarul donației este Cristi Tudor, acesta precizând a început demersurile încă din vară, când nu intenționa să candideze, subliniind faptul că gestul său nu are scop electoral.

Așa cum a promis, Cristi Tudor nu s-a oprit după intermedierea donațiilor făcute de Kliniken Helfen la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, ci a continuat să facă demersuri pentru a ajuta și alte spitale. Astfel, tot el se face „vinovat” și de pictarea Secției Pediatrie din Spitalul Orășenesc Novaci, în care se regăsesc scene din cele mai frumoase povești ale copilăriei. Și nu s-a oprit aici. În această vară a demarat discuții cu reprezentanții unei mari firme de vopsea din Capitală, negociind o cantitate însemnată de vopsea și amorsă pentru două unități sanitare din Gorj. „Am semnat contractele și săptămâna viitoare va ajunge vopseaua la cele două spitale; la Spitalul Novaci vor ajunge 375 litri de vopsea și 200 litri amorsă, iar la Spitalul Turceni – 200 litri vopsea și 100 litri amorsă. Donația este de la o mare firmă de vopseluri din București, care nu vrea să-și facă public numele; din vară negociez cu ei această donație și vreau să vă spun că la momentul respectiv nu intenționam să candidez, scopul acestui demers al meu nefiind unul electoral. Mai mult decât atât, vreau să vă spun că indiferent dacă voi câștiga sau nu mandatul de deputat, eu voi continua să fac astfel de acte caritabile”, a subliniat Cristi Tudor.

Zugrăveli noi la Psihiatria de la Turceni
spital de nebuni turceni (1)Contactat telefonic, managerul Spitalului Orășenesc Turceni a declarat că a luat hotărârea ca Secția Psihiatrie să fie zugrăvită cu vopseaua primită ca donație. „Secția Psihiatrie se va zugrăvi cu vopseaua pe care urmează să o primim grație implicării domnului Cristi Tudor. Chiar vreau să îi mulțumesc și pe această cale domnului Cristi Tudor pentru că s-a orientat spre unitatea noastră! Orice donație este binevenită!”, a mărturisit Dragoș Hațegan, managerul Spitalului Orășenesc Turceni.

La Novaci se zugrăvesc pereții din Policlinică și Kinetoterapie
spital novaciSpitalul Orășenesc Novaci va primi 375 litri de vopsea și 200 litri amorsă, produse care vor fi utilizate în Policlinică, dar și la Sala de Kinetoterapie, care urmează să fie finalizată. „Noi vom zugrăvi Sala de Kinetoterapie și Policlinica în totalitate. Până la sfârșitul anului va fi gata și sala de Kinetoterapie. Prin urmare, această donație, care a fost posibilă datorită domnului Cristi Tudor, este minunată. Îi mulțumim că, după ce ne-a sprijinit cu proiectul privind pictarea Secției Pediatrie, a revenit cu o nouă donație la spital”, a declarat Emil Grigore, managerul Spitalului Orășenesc Novaci.
Trebuie precizat faptul că Cristi Tudor a acceptat cu greu să vorbească despre acest proiect, din motiv că nu dorește ca actele sale caritabile să fie considerate drept gesturi electorale.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here