Speranțe spulberate în cinci minute

245

Minerul Motru poate spune deja adio ligii secunde, înfrângerea suferită pe teren propriu în fața celor de la Olimpia Satu Mare spulberând micile speranțe pe care motrenii le mai aveau.
Trupa lui Gabi Zahiu a fost lipsită și sâmbătă de aportul unor jucători importanți precum Cosmin Laurențiu, Neacșu, Stanciu sau Șoo, absențe care se resimt în jocul Minerului. Oaspeții au avut un start foarte bun de meci, Boștină a deschis scorul după un sfert de oră de joc după centrarea lui Gavrilescu, în vreme ce Ene a mărit avantajul sătmărenilor după alte patru minute de joc profitând de o minge respinsă în față de portarul Popescu la un corner executat de Bujor. Minerul a încercat mai mult în partea a doua a jocului și a reușit să reducă din handicap prin reușita de excepție a lui Fărcășanu, care a șutat din afara careului, de la circa 25 de metri, mingea lovind și transversala înainte de a poposi în poartă. Era minutul 59 și motrenii mai aveau timp pentru a întoarce soarta, însă meciul s-a încheiat fără ca Minerul Motru să reușească să scoată măcar un singur punct din partida în care-și pusese mari speranțe.

Minerul Motru – Olimpia Satu Mare 1-2 (0-2)
Stadion „Minerul”, Motru, spectatori: 200
Au marcat: Fărcășanu (min. 59) / Boștină (min. 15), Ene (min. 19)
Minerul: Popescu – Traşcă, Inclănzan, Dicu, Schinteie – Stoenac (min. 68 Poenaru), Rada, Nicoloff – Fărcăşanu, Unguru (min. 46 Chirea) – Trifu. Antrenor: Gabi Zahiu.
Olimpia: Trip-Anca – Iuhas, Ene, Bălău, Muntean – Gavrilescu, Villand, Svarczkopf (min. 74 Micaș)– Roghină (min. 46 Szalkai),Bujor (min. 82 Feier)– Boştină. Antrenor: Tiberiu Csik.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here