Spectacolul „Noi, artiştii”, la a doua ediţie

316

Muzică, dans şi multă bună-dispoziţie. Asta le-au oferit târgujienilor elevii Liceului de Arte „Constantin Brăiloiu”, miercuri seara, în cadrul unui extraordinar spectacol organizat în amfiteatrul din centrul municipiului.

Pentru al doilea an consecutiv, elevii şi profesorii de la Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” s-au gândit să le ofere târgujienilor un frumos „cadou artistic” prin organizarea unui spectacol în amfiteatrul din centrul municipiului.

Picture 021Spectacolul s-a desfăşurat sub genericul „Noi, artiştii” şi a inclus momente muzicale şi teatrale, expoziţii de pictură, dar şi alte surprize. „Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” este la a doua ediţie a acestui spectacol care se numeşte „Noi, artiştii”, spectacol în care promovăm toate specializările liceului: muzică, arte vizuale şi arta actorului.

Picture 002Vrem să le oferim târgujienilor o seară deosebită cu muzică, dans şi face-painting. Deşi ne apropiem de sfârşitul anului şcolar, elevii şi-au manifestat dorinţa de a-şi promova lucrările, de a realiza momente deosebite, cu suflet, alături de profesorii lor”, a declarat Oana Boian, directorul adjunct al Liceului de Arte.

Picture 007Spectacolul oferit de tinerii artişti a atras atenţia trecătorilor, care s-au oprit pentru a-i asculta interpretând muzică uşoară, clasică sau populară sau pentru a-i privi dansând. Ca de obicei, cei mai tineri din spectatori s-au înghesuit să fie pictaţi pe faţă de către elevi.

Picture 010Chiar dacă vântul le-a creat ceva probleme tinerilor artişti, aceştia au reuşit să le ofere târgujienilor un frumos spectacol, în cadrul căruia au avut ocazia de a-şi arăta talentul şi cunoştinţele acumulat pe parcursul acestui an şcolar.
Roxana Lupu

Picture 045

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here