Spectacole pentru toate mamele

156
Elevii de la Palatul Copiilor din Târgu–Jiu se pregătesc intens pentru două spectacole pe care le realizează pentru ziua mamei. Invitatul de onoare în cadrul acestor evenimente este interpretul de muzică uşoară Mihai Constantinescu, aşa se face că micuţii repetă de zor pentru ca

totul să fie perfect când vor urca pe scenă, pentru a-şi face mândre mamele dar şi pentru a se ridica la nivelul invitatului.

Două spectacole pentru copiii mai mici şi mai mari. La asta s-a gândit, pentru acest an, directorul palatului Copiilor din Târgu-Jiu, Pompiliu Ciolacu. “Vrem să facem un spectacol pentru copiii de şcoală generală, duminică, 7 martie, de la ora 10, la Casa Armatei. Aceştia vor participa cu muzică populară, uşoară, folk dar şi cu dansuri. Mai târziu, de la ora 17, surpriza este un alt spectacol, de o amploare mai mare, la Casa de Cultură a Sindicatelor.
La ambele spectacole, în încheiere, va cânta Mihai Constantinescu, idolul copiilor, deja un prieten bun al nostru”, a declarat Ciolacu.
Miss pentru miss
Unul dintre punctele forte ale spectacolului care va avea loc de la ora 17 este un concurs de miss pentru miss, adică o competiţie în care se vor întrece cele mai frumoase dintre cele frumoase.
“Este un concurs de miss pentru toate câştigătoarele de miss din acest an de la liceele din Târgu-Jiu. Este un miss al miss-urilor”, a completat directorul Palatului Copiilor. Acesta a mai declarat că este sigur că atât spaţiul de la Casa Armatei, care este mult mai mic, dar şi sala de spectacol de la Casa de Cultură vor fi neîncăpătoare atât pentru copii cât şi pentru părinţii acestora, mai ales pentru mamele cărora le vor fi dedicate spectacolele.
“Mama mea e cea mai frumoasă”
Pregătirile au intrat pe ultima sută de metri, profesorii repetând ultimele detalii împreună cu elevii lor. “Repetăm mult cu aceşti copii. Facem foarte multe vocalize. Pentru acest spectacol, fiecare ştie foarte bine ce are de făcut. Am şi elevi de generală dar şi elevi de liceu şi fiecare va participa cu cele mai frumoase cântece pentru mama”, a declarat Cristina Olteanu, profesor de canto popular în cadrul palatului Copiilor din Târgu-Jiu. Copiii le vor oferi celor care le-au dat viaţă dansuri, muzică populară, muzică folk şi uşoară.
De asemenea, la Casa Armatei vor fi expuse şi lucrări de artă plastică realizate de elevi din toate şcolile, cu tema “Mama mea e cea mai frumoasă”.
“Am lansat deja invitaţia de a participa, la toate şcolile. Până sâmbătă încă mai aşteptăm lucrări, pentru a le selecta şi a le aranja într-o expoziţie ce va fi vernisată la Casa Armatei”, a mai spus Ciolacu.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here