Spectacol în Liga a 3-a!

269

Meciul dintre micii panduri și Jiul Rovinari a avut o desfășurare ciudată, cu târgujienii la timonă în prima repriză și cu elevii lui Trofin învingători la final după ce experiența și-a spus cuvântul, întorcând soarta meciului de la 2-0 pentru gazde.

Totul părea perfect pentru Pandurii II în prima parte a meciului. Trifu deschisese scorul după o pătrundere pe partea dreaptă finalizând din interiorul careului, iar Dănăricu dublase avantajul după ce a transformat un penalti. Jocul mergea în favoarea tinerilor din pepiniera pandură și mulți își frecau mâinile crezând că jocul era câștigat din minutul 34, când scorul a devenit 2-0. De partea cealaltă, Trofin începuse meciul cu o grămadă de improvizații, cu Tudorache și Șoșoi fundași centrali și cu Fotescu în linia de mijloc, așezare forțată de efectivul redus de jucători de care antrenorul rovinărean dispune. Degringolada din prima parte l-a făcut pe Trofin să ia măsuri încă din prima repriză, l-a scos pe Manea și a schimbat aproape toată configurația defensivei. Părpăneață a trecut fundaș dreapta, Mainerici a schimbat partea evoluând pentru prima dată ca fundaș stânga, iar Trofin a fost nevoit să evolueze ca fundaș central.

Revenire spectaculoasă
Mișcarea făcută de rovinăreni și-a arătat roadele imediat după pauză, când Fotescu a pătruns în careu și l-a executat pe Novabilschi, apoi, la doar zece minute, egalitatea a fost restabilită de Zamfir. Din acest moment, lipsa de experiență a jucătorilor lui Bogoi și-a spus cuvântul, Pandurii II n-a reușit să mai lege prea multe faze și, când este să se aleagă praful, apare și o ratare de la punctul cu var, Dănăricu a executat slab și Muja a respins. Jiul nu s-a mulțumit cu egalul, a profitat de o eroare a lui Novabilschi și Șoșoi a marcat pentru 2-3. Finalul a fost spectaculos, pe contre, Șoșoi a ratat desprinderea din poziție de unu la unu cu Novabilschi șutând în portar, în vreme ce Adrovic, trimis pe teren pe final, a ratat și el incredibil șutând puternic, peste poartă, după ce scăpase singur cu Muja.

Știința Turceni, punct din deplasare
Și Știința Turceni a avut parte de un meci cu multe goluri în deplasarea de la Giarmata, echipa lui Viorel Cojocaru obținând un rezultat de egalitate, deși a fost condusă cu 2-0. După două goluri primite în doar două minute, Știința a punctat prin Gîlceavă, dar scorul a devenit 3-1 destul de repede. Totuși, același Gîlceavă a punctat pentru 3-2 cu un minut înaintea pauzei. Schinteie a fost cel care a marcat singurul gol al reprizei secunde, iar Știința Turceni a câștigat primul punct din 2014.

Pandurii II Târgu Jiu – Jiul Rovinari 2-3 (2-0)
Teren sintetic, Târgu Jiu, spectatori: 300
Au marcat: Trifu (min. 25), Dănăricu (min. 34 – din penalti) / Fotescu (47), Zamfir (57), Şoşoi (82)
Pandurii II: Novabilschi – Trocan, Negrescu, Oiță, Petrache – Stegaru (min. 46 Șendroiu), Pițian – Trifu, Dănăricu, Predescu (min. 81 Hemidi) – Mărgărit (min. 25 Gavrilescu). Antrenor: Adrian Bogoi.
Jiu: Muja – Mainerici, Tudorache, Șoșoi, Trofin – Frățilescu, N. Popescu, Fotescu, Manea (min. 30 Părpăneață) – Calotă (min. 85 Rădulescu), Zamfir. Antrenor: Cătălin Trofin.
Arbitri: Alina Peșu – Marius Călușeru, Caius Drulă.

Rezultatele etapei a XVII-a:
FCM Reșița – Vulturii Lugoj 2-1
Pandurii II Târgu Jiu – Jiul Rovinari 2-3
Millenium Giarmata – Știința Turceni 3-3
Muncitorul Reșița – Nuova Mama Mia 2-3
FC Hunedoara – FC Avrig 3-0
FC Caransebeș a stat
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here