Spectacol „Doina Gorjului” pentru sexul frumos şi puternic

274

Săptămâna viitoare, Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” va susţine un spectacol în cinstea tuturor doamnelor şi domnişoarelor. Gheorghe Porumbel, directorul Ansamblului a menţionat că se continuă, astfel, tradiţia oferirii unui cadou muzical sexului frumos şi puternic.

Joi, 6 martie 2014, începând cu ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu, se va desfăşura un spectacol dedicat femeilor. An de an, artiştii „Doinei Gorjului” susţin un recital cu ocazia Zilei Femeii. „Pe 6 martie, începând cu ora 18:00, susţinem un spectacol dedicat sexului frumos şi puternic, adică femeilor. Intrarea este liberă şi ne aşteptăm la un număr mare de spectatori. Suntem în pline repetiţii, deoarece vrem să fie un spectacol de neuitat”, confirmă Gheorghe Porumbel, directorul Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu-Jiu.
Astfel de evenimente sunt organizate în fiecare an, de către Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului”, special pentru reprezentantele sexului frumos din municipiul Târgu-Jiu.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here