Spectacol de teatru în scop caritabil, organizat de ADER Târgu-Jiu

817

Asociația pentru Democrație, Educație și Respect Târgu-Jiu organizează luna viitoare, mai precis în data de 8 iulie 2021, de la ora 19.00, la Teatrul Dramatic ,,Elvira Godeanu”, un spectacol de teatru în scop caritabil.

Teatrul Arte dell”Anima va prezenta producția sa, ,,Totul despre femei”, de Miro Gavran, în regia lui Felix Crainicu; o comedie romantică extraordinară cu Corina Dănilă, Crina Lință și Adriana Irimescu. ,,Într-un melanj unic, „Totul despre femei” aduce o poveste de iubire, una de carieră și una de prietenie, plus un conflict puternic stârnit de trei fetițe la grădiniță. Nu e suficient? Adăugăm o luptă plină de gelozie între respectabilele nanogenare îndrăgostite și imaginea este completă. „Totul despre femei” – o comedie romantică care te va pune pe gânduri. Sumele atrase în urma acestui eveniment vor fi folosite pentru proiectul ,,Dăruiește pentru viitor”, proiect prin care ne propunem să aducem copiilor din medii defavorizate, în prima zi de școală din septembrie, ghiozdane pline cu cele necesare unui elev. Invitații se pot obține la numărul de telefon: 0757.063.989 sau la email: ssghimisi@gmail.com. Donația minimă este de 50 de lei și se poate face în contul RO86BTRLRONCRT0239526902, deschis la Banca Transilvania”, au transmis organizatorii.
Evenimentul are loc în cadrul proiectului ,,Pasivitatea nu oprește bullyingul”, proiect derulat de Asociația pentru Democrație, Educație și Respect Târgu-Jiu, în parteneriat cu Teatrul ,,Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu, Liceul de Arte ,,Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu și Asociația Research Network on Resources Economics and Bioeconomy din Ploiești, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here