Spectacol de magie, sâmbătă, la Târgu Jiu

862

Un spectacol de magie, atât pentru copii, cât și pentru adulți, va avea loc în acest weekend, la Cinema ”Sergiu Nicolaescu” Târgu Jiu.

Evenimentul este programat să aibă loc sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 11:00 și este organizat de echipa ”Minunații lui Verdini”. Spectacolul este intitulat ”Magie în baloane de săpun”.
”Toamna asta, cel mai tare show de magie și muzică pentru întreaga familie ajunge la voi acasă. Îi veți cunoaște pe Dori Colori, Rita Aiurita, Bela Săpunela și Titi Coloriti. Avem și invitați mega-ultra-super-speciali: Magicianul Verdini și DJ BumBa, care vor deveni prietenii voștri, garantat! Fiecare dintre ei transmite o poveste, iar împreună învață cum să fie mai empatici, cum să îi accepte pe cei din jur, cum să transforme orice defect într-o calitate și cum să creadă în magie, indiferent de vârstă! Ingredientele unui spectacol minunat sunt pregătite: momentele de magie ale lui Verdini, muzica originală a Minunaților, scenetele interactive cu mesaje educative pentru cei mici, multă bună dispoziție și… un final spectaculos plin de baloane de săpun. Cu un scenariu conceput cu grijă pentru copii, revizuit și aprobat de psihologul Gabriela Maalouf, cu muzica originală semnată de compozitorul și producătorul muzical Robert Toma și cu regia semnată de actrița Tamara Roman, spectacolul „Magie în baloane de săpun” este o experiență pentru întreaga familie”, au transmis organizatorii.
Show-ul va dura o oră și 20 de minute, iar accesul minorilor este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here