Spectacol caritabil pentru modernizarea Neonatologiei

299

Clubul Rotary din Târgu-Jiu continuă seria evenimentelor organizate pentru strângerea de fonduri necesare modernizării Secției Neonatologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. Astfel, joi, 12 iulie 2018, ora 19.00, are loc spectacolul Tănase fits Piaf, pentru a aduna banii necesari pentru atingerea obiectivului propus. Intrarea costă 50 lei de persoană, iar în sală va fi amplasată o urnă în care cei prezenți pot dona diferite sume de bani.

În urma organizării Spectacolului de Teatru, „Totul despre femei”, în 18 iunie 2018, a fost obținută suma de 7615 de lei, bani ce vor fi folosiți pentru modernizarea Secției de Neonatologie de la Spitalul Județean Gorj. “A fost un spectacol de teatru deosebit, cu o distribuție deosebită: Corina Dănilă, Adriana Titieni și Crina Lință. Mulțumim Teatrului Arte dell ”Anima pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment și Teatrului “Elvira Godeanu” pentru sprijinul acordat în organizarea tuturor evenimentelor cu scop caritabil”, a precizat Ștefan Ghimiși, președintele Clubului Rotary Târgu-Jiu.

Spectacol inedit, în scop caritabil
Clubul Rotary din Târgu-Jiu continuă seria evenimentelor organizate pentru strângerea de fonduri necesare modernizării Secției Neonatologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. „Joi, 12 iulie 2018, ora 19.00, organizăm spectacolul Tănase fits Piaf, pentru a strânge fondurile necesare pentru atingerea obiectivului propus. Aducem în orașul lui Brâncuși, o artistă – Alexandra Fits, care va interpreta minunatele melodii ale celor două doamne ale cântecului românesc și francez: Maria Tănase și Edith Piaf. Împreună putem face ca lumea să devină mai bună!”, mărturisește Ștefan Ghimiși, președintele Clubului Rotary Târgu-Jiu.
Alexandra Fits a susținut numeroase recitaluri în formula pian/voce, formulă în care a obținut premii importante la festivalurile francofone internaţionale din: Bulgaria, Turcia, Olanda, India. A câştigat premiul I la Soirée de la Chanson française din Split (Croaţia), în 2008, Alexandra devenind o veritabilă ambasadoare a cântecului francez”.
Ea va fi acompaniată la pian de Mariano Castro un muzician complex, pianist, chitarist, orchestrator, solist sau membru în diferite formații, argentinian din Buenos Aires stabilit din 2013 în România. Informații și detalii privind spectacolul Tănase fits Piaf se pot obține la telefon: 0757063989 sau e-mail: ssghimisi@gmail.com
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here