Spaniolii de la COMSA au sponsorizat Spitalul Judeţean cu 500 litri de lavabilă

517

O nouă sponsorizare a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. De această dată este vorba despre 500 litri de vopsea lavabilă plus amorsă, materiale cu care vor fi modernizate mai multe secţii. Sponsorizarea a fost făcută de COMSA, compania care asfaltează DN 66, intermediarul acesteia fiind, ca şi în cazul donaţiei de la nemţi, Cristi Tudor.

În ultimele patru luni, conducerea SJU Târgu-Jiu a reuşit să atragă sponsorizări în cuantum de peste trei miliarde de lei vechi; acestea au constat în materiale sanitare, medicamente, produse administrative, paturi, noptiere, fotolii rulante, saltele medicale şi aşa mai departe. Şi atragerea de donaţii şi sponsorizări continuă. “Pe lângă toate acestea, încercăm în continuare să atragem în continuare donaţii şi sponsorizări şi iată că prin intermediul prietenului Cristi Tudor am reuşit să cooptăm firma COMSA SA din Barcelona, înfiinţată în Spania, care are un buget foarte mare – 1.800 de milioane de euro în 2013 – care se ocupă cu construcţii civile, feroviare şi de drumuri, iar în Gorj se ocupă de reabilitarea drumului DN 66. Astăzi, 10 octombrie, ne sponsorizează cu 500 de litri de vopsea lavabilă de foarte bună calitate şi amorsa necesară”, a spus Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Picture 044Această donaţie contribuie la bunul mers al SJU Târgu-Jiu, după cum confirmă managerul. Cât priveşte utilizarea concretă a vopselei, Tătaru a menţionat: “În primul rând o să reabilităm Secţia de Psihiatrie de la spitalul de sub Pasarelă pentru că acolo sunt nişte condiţii care într-adevăr lasă de dorit şi va trebui să lucrăm în perioada imediat următoare; după aceea, Dispensarul TBC tot de la Pasarelă şi mai avem secţiile de Pediatrie de la Spital 700, pe care vrem să le reabilităm tot acum, dar şi o parte din secţiile Reabilitare Medicală şi Radiologie de la spitalul de pe strada Tudor Vladimirescu. Reabilitarea este necesară în toate secţiile spitalului şi, pe cât posibil, vom face chiar o reabilitare capitală, acest lucru cred că anul viitor se va concretiza”.

Picture 037Reprezentant COMSA: “Ideea a venit după o discuţie cu Cristi Tudor”
Cristi Tudor este persoana care a reuşit să atragă donaţia de la nemţi şi tot el este iniţiatorul discuţiilor cu reprezentanţii COMSA, în urma cărora SJU a primit 500 litri de lavabilă. “Ideea sponsorizării a venit după o discuţie purtată cu domnul Cristi Tudor, care este pionul principal la ajutarea Spitalului Judeţean. Am decis să ajutăm şi noi, având în vedere că societatea noastră este în Gorj de anul trecut, ocupându-se de reabilitarea DN 66 Bumbeşti-Jiu – Rovinari. Ne bucurăm foarte tare că am reuşit să dăm acest ajutor spitalului”, a menţionat Bogdan Ciucur, reprezentantul firmei COMSA SA. Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu mulţumeşte tuturor celor care au avut o contribuţie în atragerea de sponsorizări şi donaţii, dar mai ales celor care le-au realizat.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here