Spania recrutează 100 de culegători de fructe

727

Grupul de firme Queralt din regiunea Lleida, Spania care oferă cele 100 locuri de muncă în agricultură este compus din mai multe ferme dedicate producerii şi comercializării fructelor (mere, cireşe, nectarine, caise, etc.). Muncitorii vor lucra în câmp la cules de fructe (mere, pere, nectarine, caise, etc.), precum şi în fabrică la aranjarea fructelor în lăzi şi caserole.

Cerinţe: se solicita femei şi bărbaţi; 50 de persoane la lucru în câmp (cules fructe) şi 50 persoane la ambalatul fructelor; o parte din solicitanţii bărbaţi vor fi şoferi camion, autobuz, tractorişti.

Limba straină: nu se solicită

Salariu: 6.25 euro brut/oră (pentru lucrul în câmp); 5.96 euro brut/ora (pentru lucrul în fabrică)

Beneficii şi alte condiţii: transportul dus-întors Spania îl plăteşte muncitorul. Pentru locuinţă (utilităţi) şi alte cheltuieli se reţine 10% din salariu în primul an şi în al doilea an 5% din salariu. Locuinţele au zonă comună de spălătorie şi bucătării. Familia va locui în camere separate. Se primeşte set complet de lenjerie de pat şi echipament de protecţie individual (în cazul pierderii acestuia, se plăteşte). Contractul de muncă se semnează în Spania (după înscrierea în sistemul de securitate socială-obţinere NIE).

Durată contract: 3, 6 sau 9 luni; program de lucru: complet; se lucrează de luni până sâmbătă.

Mod de aplicare: persoanele cu domiciliul în judeţul Gorj, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente: cererea tip (se completează la sediul agenţiei), copie act identitate, CV, adeverinţă medicală “apt pentru muncă”.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 30.04.2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here