Soția unui salariat al Primăriei Motru, suspectă de coronavirus! Salariații instituției îngrijorați, așteaptă rezultatul testului

3803

Soția unui salariat de la Compartimentul Asistență Socială a Primăriei Motru se află internată în spitalul din localitate, drept suspectă de coronavirus. Femeia este în spital din 3 mai, confirmă managerul unității medicale dr. Alin Efrim. Soțul se află la domiciliu, în concediu de odihnă, pentru a putea avea grijă de copii. Deocamdată rezultatul testului prelevat pacientei nu a sosit.

În rândul angajaților primăriei este foarte mare îngrijorare, mai ales în compartimentul în care acesta lucrează, deoarece cei de la Asistență socială au fost trimiși, din dispoziția emisă de primar, să monitorizeze persoanele sănătoase din oraș, aflate în izolare la domiciliu, mai ales la cei de la Tricotaje.

Salariatul a împărțit, de asemenea, biroul de la primărie, un spațiu de aproximativ 4mp, cu alți colegi, care se tem pentru sănătatea lor și a familiilor lor. Angajații speră că rezultatul testului pentru soția colegului lor să fie negativ, asta deoarece într-o anchetă epidemiologică jumătate din angajații primăriei ar putea intra în izolare.

,,Pacienta este suspectă de coronavirus, a fost internată la noi pe 3 mai, i s-au prelevat probe dar rezultatul nu a sosit”, a spus dr.Efrim la solicitarea Gorjeanul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here