Sosia lui Tudor Gheorghe profesează la Spitalul Turceni

372

Spitalul Orăşenesc Turceni are un angajat care seamănă izbitor de mult cu maestrul Tudor Gheorghe. Este vorba despre nimeni altul decât Aksam Kadour, medicul urolog care a lucrat şi la Spitalul Rovinari. La unitatea sanitară din Turceni, Aksam lucrează în Ambulatoriu, de luni până vineri, între orele 08.00 – 15.00.

Cei care l-au cunoscut pe medicul urolog Aksam Kadour au observat asemănarea sa cu Tudor Gheorghe. Aksam însuşi recunoaşte că de foarte multe ori a fost confundat cu celebrul artist. Cu toate acestea, medicul nu ştie să cânte, însă spune că îşi practică meseria cu aceeaşi pasiune cu care urcă pe scenă Tudor Gheorghe.
Pe medicul urolog Aksam Kadour, cei care au nevoie de el îl pot găsi la Spitalul Orăşenesc Turceni. „Domnul doctor Kadour lucrează în Ambulatoriu, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 15.00”, confirmă Dragoş Haţegan, managerul Spitalului Orăşnesc Turceni.
De origine sirian, medicul urolog Aksam Kadour este oltean prin adopţie şi simte la fel de româneşte ca maestrul a cărui sosie este.
Sufletul său a fost cucerit de capitala Băniei în urmă cu 30 de ani, pe când studia Medicina la Craiova, unde s-a îndrăgostit iremediabil de Maria, olteanca pe care a îndrăgit-o din prima clipă în care a văzut-o.
Minodora Sucea

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here