Sorin Purec, decan cu acte în regulă la FRIDSA

625

Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu a organizat concurs pentru ocuparea postului de decan la Facultatea de Relaţii Internaţionale, Drept şi Ştiinţe Administrative (FRIDSA). Decanul interimar Sorin Purec a promovat concursul pe post.

Conferenţiarul universitar Sorin Purec, a fost decan interimar al Facultăţii de Relaţii Internaţionale, Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu. UCB a scos la concurs postul de decan al FRIDSA, concursul desfăşurându-se pe 14 mai şi fiind promovat de Purec. „În urma desfăşurării concursului pentru postul de decan al Facultăţii de Relaţii Internaţionale, Drept şi Ştiinţe Administrative, domnul Sorin Purec este noul decan, dumnealui ocupând acest post şi ca interimar”, confirmă Andreea Văduva, purtătorul de cuvânt al Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.
Sorin Purec lucrează la Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu de la începutul anului 2003, din toamna anului 2009 fiind conferenţiar universitar la Facultatea de Litere şi Ştiinţe Sociale.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here