Sondajul lui Morega arată că PSD conduce la județ, iar candidații PNL la municipiu!

1319

Dan Morega a făcut public, ieri, într-o conferință de presă, un sondaj de opinie realizat de Institutul de Analize și Investigații Publice în Târgu-Jiu, Motru și la Padeș. Potrivit rezultatelor sondajului, pentru Consiliul Județean Gorj câștigă PSD, dar și PNL stă aproape de formațiunea roșie, în sondaj. La Padeș, câștigă PSD cu Mihăiță Troacă, fostul primar candidat pentru primăria ocupată acum de edilul PNL, Serafim Antonie, iar în municipiu, Marcel Romanescu cu 50,3%.

Pentru Motru, sondajul s-a realizat în perioada 25 februarie-3 martie, fiind chestionate 300 de persoane, a anunțat Morega. La partide conduce PSD cu 31,5%, PNL având 29 de procente, iar USR 6,5%. În ceea ce privește candidații, Gigel Jianu are 34,5%, iar Cosmin Morega, 33%.
La nivelul județului, situația este mai bună pentru PSD care ar câștiga alegerile locale și parlamentare cu circa 33%, în vreme ce PNL are aproape 30%.
La municipiul Târgu-Jiu, în sondaj conduce Marcel Romanescu cu peste 50% în sondajul anunțat de Morega.
Mai exact Romanescu este cotat cu 50,3%, Florescu cu 25,1%, Caragea cu 6,9, Miruță de la USR cu 8,7%, iar Rotaru de la PMP cu 6,4%.
La Padeș câștigă PSD cu Mihăiță Troacă. În ceea ce privește oamenii politici, cel mai bine stă Cosmin Popescu cu 12,8% urmat de Florin Cârciumaru.
,,Să știți că, Florin Cârciumaru stă după Popescu Cosmin, iar restul din PSD mai la vale”, a spus Morega, în fața jurnaliștilor. În același sondaj, 8,3% are Alin Văcaru, iar 8,9% Weber Mihai.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here