Sondajul de la centru al PDL nu va influenţa listele de candidaţi de la Gorj

255

pdlSăptămâna viitoare, democrat liberalii gorjeni vor face publice numele candidaţilor pe care partidul îi va susţine la alegerile locale, pentru 20-25 de localităţi. Nu sunt încă gata listele de consilieri judeţeni şi consilieri municipali, care vor fi întocmite ultimele.

Numele candidaţilor din aceste localităţi nu sunt cuprinse în sondajul derulat de PDL-ul central. De altfel, rezultatele sondajului nu vor influenţa prea mult listele de candidaţi, a ţinut să precizeze joi preşedintele PDL Gorj, Ion Ruşeţ. Până cel târziu la finalul lunii martie, PDL Gorj va avea întocmite toate listele de candidaţi, ele fiind aprobate şi de Biroul Permanent Judeţean al PDL Gorj.

Consilierii judeţeni, taxaţi de Ruşeţ

Pe lista viitoare de consilieri judeţeni ai PDL Gorj nu se vor afla o parte dintre actualii ocupanţi ai fotoliilor din acest for judeţean. Cei care nu au trecut pe la partid nu vor fi trecuţi pe liste, a mai anunţat Ruşeţ. Din acest motiv, Vasile Bălan, actual consilier judeţean nu va mai fi trecut deloc pe lista de candidaţi ai Consiliului Judeţean de către ,,portocalii”. Ion Ruşeţ, şeful PDL Gorj, a fost destul de tranşant la acest capitol.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here