Sondaj privind intențiile de vot, pe Facebook

2870

PUSL Gorj a realizat un sondaj pe Facebook: ”După o săptămână de la publicare, sondajul făcut online de către PUSL Gorj pentru a afla intențiile de vot ale electoratului gorjean cu privire la candidații posibili pentru șefia Consiliului Județean Gorj, rezultatele sunt cele pe care le vedeți. Au participat toți cei care au dorit, numărul acestora ridicându-se la 807 de votanți. Interacțiunile au fost, tot ca la Facebook, în număr de 3.550, ceea ce înseamnă, după o statistică similară ca la Facebook, că sondajul a fost văzut de circa 12-13.000 de vizitatori ai site-ului.

Putem trage astfel concluzia că alegătorii sunt foarte dezamăgiți de prestațiile în interesul cetățenilor ale partidelor politice parlamentare, dacă și-au exprimat opiniile doar circa 6,7 din totalul celor care au luat la cunoștință de acest sondaj. Desigur, candidații partidelor pot fi alții, dar, la acest moment, în aceste condiții date, acestea sunt rezultatele.

Poate va crede cineva că s-a umblat la rezultate. Nu ne ajută cu nimic să ne furăm căciula. În plus, neavând banii partidelor parlamentare, am făcut uz de crearea online a acestui sondaj, pe un site unde acest lucru se poate face gratuit. Și știm cu toții că varianta gratuită nu oferă multe posibilități de modificare a rezultatelor – în acest caz, chiar niciuna…

Așadar, „poza momentului” în condițiile date arată astfel:

Miroiu Dumitru (PUSL): 47,83% (386 voturi)

Cosmin Mihai Popescu (PSD): 24,41% (194 voturi)

Ionelia Priescu (AUR): 15,24% (123 voturi)

Ion Iordache (PNL): 12,52% (101 voturi)

Vom vedea care va fi rezultatul final în data de 9 iunie. Însă se mai observă un trend interesant: liberalii se vor lupta serios pentru locul 3, pe care, deocamdată, la nivel de partide gorjene, nu-l mai pot pierde, dar viitorul vom vedea dacă acesta este un gând optimist sau pesimist…”, a precizat liderul PUSL Gorj, Dumitru Miroiu.

2 COMENTARII

 1. 1. Popescu Mihai Cosmin
  2. Iordache Ion
  3.
  4.
  .
  .
  .
  … Miroiu Dumitru.
  Dl Miroiu te rog din suflet, nu te mai face din nou de râs…
  Nu o să aveți mai mult de
  3,2%. Crede-mă…
  Fac sondaje din 2004 și mi-au ieșit 98% cum am zis.

 2. ACEST PROCENT IL OBTINE MIROIU CAND O ZBURA PORCUL.POATE NICI 5% PENTRU ACEST TRASEIST CARE A SCHIMBAT TREI PARTIDE IN ULTIMA JUMATATE DE AN.PARCA A APARUT UN GHID DE PREVENIRE SI COMBATER A DEZINFORMARII?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here