Sondaj pe Colegiul 6 de Deputaţi: Ponta 55% iar Daviţoiu 22%

229

Un sondaj de opinie, nedat publicităţii, realizat zice-se de USL, l-ar declara deja câştigător pe Colegiul 6 de Deputaţi pe social-democratul Victor Ponta. Rezultatele acestui sondaj au ajuns şi la urechile candidatului ARD, Nicolae Daviţoiu care se dă cotat cu 22%, în timp ce premierul ar avea în jur de 55 de procente.

Şi în aceste condiţii, Daviţoiu declară că nu se va lăsa deşi are un contracandidat de calibru. “Pornesc cu gândul de a obţine un scor cât mai bun pe Colegiul 6 care bine ştiţi este un colegiu foarte greu asta şi pentru că singurul meu contracandidat cert este premierul în exerciţiu, Victor Ponta”, a declarat Daviţoiu. Preşedintele PDL Târgu-Jiu este conştient că va avea o luptă grea de dus dar îşi subliniază, optimist, şansele. “Voi candida pe cel mai greu colegiu din Gorj dar, din punctul meu de vedere am şi eu o şansă, sunt localnic, locuiesc pe acest colegiu de 50 de ani, eu pot să spun ce voi face, premierul în exerciţiu trebuie să dea un raport cetăţenilor de pe Colegiul 6, privitor la ce a făcut în cele două mandate, pe care le-a avut ca deputat de Târgu-Jiu, pe acest colegiu”, a completat Daviţoiu.

Berca, director de campanie
Daviţoiu este ajutat în lupta împotriva lui Ponta de către Eduard Berca, fostul candidat PDL la Primăria Târgu-Jiu. Berca susţine că îl va ajuta pe colegul său. “Noi ne vom organiza foarte bine, sper să nu mai avem sincopele din trecut. Vom apela la membri şi susţinătorii noştri din toate cele peste 30 de secţii arondate pe Colegiu, vom aloca resursele judicios şi vom lucra pentru o imagine de promovare corectă a lui Nicu Daviţoiu”, a declarat Berca.
A.Stoica
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here