Sondaj CSCI: 70% dintre respondenți consideră că Ponta a dominat dezbaterea de la Realitatea TV; Iohannis – 30

244

70% dintre persoanele chestionate care au urmărit emisiunea de la Realitatea TV de marți seara consideră că Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, este câștigătorul dezbaterii electorale, în timp ce restul de 30% dintre respondenți susțin că acela care ar fi dominat discuțiile este Klaus Iohannis, candidatul ACL, arată un sondaj CSCI, remis marți AGERPRES.

Sondajul a fost realizat în primele 60 de minute ale emisiunii, pe un eșantion de 400 de interviuri cu persoane care au urmărit dezbaterea de la Realitatea TV, eroarea tolerată fiind 4,9%, la un nivel de probabilitate de 0,95.

Potrivit aceluiasi sondaj, 55% dintre votanții candidatului ACL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, consideră că Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, a câștigat dezbaterea electorală dintre cei doi organizată marți seară de Realitatea TV.

Totodată, 65% dintre cei care s-au declarat a fi nehotărâți în privința votului îl văd tot pe Victor Ponta câștigător al dezbaterii. În ceea ce-i privește pe votanții intervievați ai candidatului PSD, 90% apreciază că acesta a câștigat dezbaterea.(Agerpres)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here