Şomerii pot alege un job din oferta celor 57 de agenţi economici de la bursă

124

57 de agenţi economici şi-au anunţat participarea la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, ce va avea loc pe data de 19 aprilie la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu. Oferta agenţilor cuprinde job-uri atât pentru şomerii cu studii superioare cât şi pentru cei cu studii medii.

Cel mai aşteptat eveniment al anului pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă este programat în data de 19 aprilie şi se va derula, ca de obicei, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu, începând cu ora 10.00. La Bursa Generală a Locurilor de Muncă îşi vor putea găsi un job atât persoanele cu studii superioare cât şi cele cu studii medii sau profesionale. Au fost contactate o parte dintre firmele de pe raza oraşului pentru a li se prezenta oportunitatea recrutării de forţă de muncă nouă cu acest prilej. “Până în acest moment şi-au anunţat prezenţa 57 de agenţi economici în vederea participării la Bursa Generală a Locurilor de Muncă”, a precizat Ana-Maria Niculescu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Gorj.
Andrada Bărăitaru

Posturi disponibile la Bursă pentru persoanele cu studii medii sunt de lucrător gestionar, vânzător, sudor, şofer, brutar iar pentru persoanele cu studii superioare vor fi posturi în domeniile asigurărilor, consultant asigurări, inspector asigurări.

Sunt aşteptaţi să participe la bursă cât mai mulţi agenţi
Agenţii economici care doresc să ia parte la bursă în vederea recrutării de personal sunt rugaţi să se adreseze Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj până la data de 18 aprilie 2013. Evenimentul este organizat de AJOFM Gorj cu scopul de a încadra în muncă un număr cât mai mare de şomeri, în domenii corespunzătoare pregătirii lor profesionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here