Şomerii gorjeni, ofertaţi de vecinii bulgari cu până la 1.000 euro

298

Două firme de recrutare din ţara vecină, Bulgaria, caută să angajeze în această perioadă, prin intermediul reţelei EURES, un număr de 20 de operatori în industria de prelucrare a lemnului şi telefoniei mobile.

Şomerii gorjeni care au specialităţi în acest sens şi îşi doresc să lucreze în afara graniţelor ţării, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj pentru consultarea posturilor vacante.
Prima ofertă venită din partea unui patron din Bulgaria se adresează unui număr de zece operatori în industria de prelucrare a lemnului care să presteze pe maşini de prelucrare a lemnului, ferăstrău cu mai multe lame, maşini de polizare, maşini de îmbinare şi presă la cald pentru panouri masive din lemn. Se oferă un salariu de 360 euro pe lună, plus bonusuri pentru performanţă, salariul maxim putând ajunge până la 620 euro. Candidaţii trebuie să fie absolvenţi de învăţământ profesional sau a unei şcoli de ucenici, experienţa şi abilităţile în prelucrarea lemnului constituind un avantaj. Este necesară cunoaşterea limbii engleze, italiană sau bulgară. Persoanelor interesate li se asigură cazare gratuită şi echipament de protecţie. Durata contractului este permanentă cu o perioadă de probă de şase luni.
Şi o companie din domeniul telefoniei mobile are vacante zece posturi de operatori care să fie permanent în contact cu clienţii şi să le ofere sprijin prin telefon, e-mail, chat şi platforme social-media. Pe lângă cunoaşterea limbii engleze, nivel avansat, aspiranţii trebuie să aibă deprinderi foarte bune de operare pe calculator, precum şi abilitate de a livra servicii remarcabile cu claritate, pasiune şi entuziasm, răbdare şi capacitate de a lucra sub presiune. Doritorii trebuie să aibă minimum şase luni experienţă în serviciile cu clienţii. Se oferă un salariu cuprins între 850 şi 900 euro brut pe lună, sprijin în găsirea unei locuinţe, angajatorul asigurând cazarea doar o săptămână la hotel. Transportul până în capitala Bulgariei se decontează după şase luni de activitate, iar viitorii angajaţi vor beneficia de asigurare medicală, training şi vouchere de transport în cuantum de 25 euro pe lună. Durata contractului este permanentă şi se lucrează în două schimburi.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here