Şomerii gorjeni, o şansă la bursa locurilor de muncă

237

bursa1 facuta de mineBursa generală a locurilor de muncă se va desfăşura în toate judeţele ţării, inclusiv în Gorj, pe data de 15 aprilie. Aceasta ar putea fi încununată de succes pentru şomerii gorjeni, care, în urma prezentării în faţa angajatorului cu CV-ul, ar putea fi angajaţi chiar şi pe loc.

Bursa generală a locurilor de muncă se va desfăşura în numai câteva săptămâni, mai exact pe 15 aprilie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Târgu-Jiu. Acţiunea se repetă de câţiva ani încoace şi este una de bun augur pentru miile de şomeri din judeţul nostru. Conducerea Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj aşteaptă ca angajatorii gorjeni să se înscrie cu ofertele de muncă şi numărul acestora să fie cât mai mare şi diversificat pentru cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

La evenimentul de anul trecut au participat un număr de 732 de persoane de toate vârstele care se aflau în căutarea unui loc de muncă. Din aceştia, 63 au fost angajaţi pe loc, iar alţi 603 au fost programaţi la interviuri şi probe de lucru. Potrivit reprezentanţilor AJOFM Gorj, anul trecut, la eveniment au fost invitate peste 200 de firme, însă prezente cu oferte au fost doar 70, dar şi acest lucru a fost unul bun deoarece în anul 2009 numărul firmelor care şi-au prezentat oferta de job-uri la Bursa generală a locurilor de muncă din Gorj a fost de 31.

Izabella Molnar

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here