Şomerii gorjeni cu studii, ingineri în Spania

316

ajofm declaratii drepturi autorAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, prin serviciul de ocupare EURES, oferă un număr de 20 locuri de muncă vacante în Spania pentru meseria de inginer (inginer software, inginer calitate, inginer proiectare hardware, validare software şi hardware).

Firma care încadrează este din regiunea Catalonia, Barcelona, şi oferta se adresează absolvenţilor de studii superioare de inginerie electronică sau similar, cu doi până la şapte ani experienţă în sisteme electronice sau proiectare/producere piese auto şi care cunosc limba engleză.

Se oferă salariu cuprins între 24.000 şi 30.000 de euro brut pe an, se asigură cazare, masa şi decontarea cheltuielilor de călătorie, mai precis a delegaţiilor.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Gorj, din strada Lt. Col. Dumitru Petrescu nr.1. Relaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0253/211568.

Pentru debutul lunii mai, conducerea Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj anunţă o rată a şomajului de 7,31% şi un număr total de şomeri la nivelul judeţului nostru de 11.258. Aceasta este mai scăzută faţă de luna anterioară, când, în Gorj, rata şomajului a fost de 8,21%, corespunzătoare unui număr de 12.637 şomeri.

Izabella Molnar

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here