Şoferi morţi de beţi şi fără permis, depistaţi în trafic

292

Poliţiştii gorjeni au întocmit dosare penale pe numele a doi bărbaţi prinşi morţi de beţi la volanul unor autoturisme. Niciunul dintre cei doi nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Sâmbătă, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Stejari, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 605 B, localitatea Stejari, având o concentraţie de 1,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că acesta nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului şi fără a deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
Pentru săvârşirea aceloraşi infracţiuni mai este cercetat şi un bărbat de 35 de ani, din Turburea, depistat duminică de poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 44 localitatea Turburea, având permisul de conducere anulat din data de 25 februarie 2014. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că acesta avea o concentraţie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here