Şoferi morţi de beţi, prinşi de poliţişti în trafic

226

Doi bărbaţi, unul din Târgu-Cărbuneşti, iar celălalt din Târgu-Jiu, s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinşi de poliţişti morţi de beţi la volanul unor autoturisme. Unul dintre şoferi avea o concentraţie de  1,34 mg/l alcool pur  în aerul expirat şi permisul de conducere suspendat.

În seara zilei de 5 august, la ora 20:30, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti au oprit în trafic un bărbat în vârstă de 35  ani, din  localitate, în timp ce conducea un autoturism.
Testul cu aparatul etilotest a arătat că bărbatul avea o concentraţie de  1,34 mg/l alcool pur  în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că bărbatul se afla în perioada de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. „În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de o persoană aflată în perioada de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană ce prezintă o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”, a declarat Cătălin Buşe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Nu este singurul şofer prins beat la volan de oamenii legii. În cursul nopţii de marţi spre miercuri, la ora 01:00, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au depistat un bărbat în vârstă de 33 ani, din municipiul Târgu-Jiu, care conducea un autoturism având o concentraţie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană ce prezintă o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here