Şoferi cu dosare penale

154

Patru conducători auto au fost sancţionaţi de către poliţiştii gorjeni cu dosare penale în cursul zilei de 21 ianuarie. Trei dintre aceştia sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat. În ceea ce-l priveşte pe cel de-al patrulea conducător auto, acesta s-a ales cu dosar penal deoarece s-a urcat la volan deşi avea permisul de conducere suspendat.

În dimineaţa zilei de 21 ianuarie, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Jiu au depistat un bărbat în vârstă de 39 ani, din municipiu, care conducea autoturismul proprietate personală pe str. Calea Bucureşti, având autorizaţia de circulaţie expirată. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat. Câteva ore mai târziu, un alt conducător auto, de această dată din comuna Crasna, era tras pe dreapta de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Târgu-Jiu în timp ce se deplasa cu un autoturism pe str. Calea Bucureşti, din municipiu. Şi în acest caz, autorizaţia de circulaţie a autoturismului s-a dovedit a fi expirată, motiv pentru care în cauză a fost întocmit dosar penal. Tot cu dosar penal s-a ales şi un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Mătăsari, depistat de poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari în timp ce conducea pe DJ 673 A un autoturism cu numărul provizoriu de circulaţie expirat.

La volan, cu permisul suspendat
Tot în cursul zilei de 21 ianuarie, poliţiştii gorjeni au întocmit dosar penal şi pe numele unui tânăr din judeţul Mehedinţi, depistat în timp ce conducea un autoturism pe raza oraşului Tismana, deşi avea permisul de conducere suspendat. „La data de 21.01.2013, orele 13:00, Politiştii din cadrul Poliţiei oraşului Tismana au depistat pe M.V., de 21 ani, din oraşul Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea autoturismul pe DN 67 D, Apa Neagră, spre Tismana, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, a precizat George Neagoe, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here