Șofer prins cu alcoolemie record

255
Politia rutiera

Un șofer din Mehedinți a reușit să atingă un record nedorit, în timp ce se afla pe raza județului Gorj. Bărbatul de 30 de ani, din comuna Broşteni, a fost depistat, duminică, de polițiștii de la Rutieră, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Județean 671 B, în comuna Cătunele, având o concentraţie de 1, 53 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost condus la Spitalul Municipal Motru, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.
Ionel Marin s-a ales cu dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului”, faptă pedepsită cu închisoarea între un an şi cinci ani.
Tânărul a mărturisit că se întorcea de la o petrecere.

Spaniol prins la volan, sub aburii lui Bachus
Sâmbătă seara, în urma unei acțiuni desfășurate de polițiștii Biroului Rutier pe raza municipiului, a fost identificat în trafic un cetăţean spaniol, în vârstă de 67 de ani, cu rezidenţă în municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Traian, având o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Și acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge, fiind întocmit și în cazul său dosar penal.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here