Șofer lăsat fără permis, după ce s-a aventurat pe drumul închis circulaţiei, la Rânca

148

Un șofer din Dolj a fost sancționat de polițiștii din Gorj, după ce s-a aventurat cu mașina pe drumul spre Rânca, unde circulația a fost închisă aseară, din cauza viscolului. Agenții i-au reținut și permisul de conducere.

“După închiderea tronsonului de drum Novaci-Rânca, un conducător auto, care a urcat spre Rânca, trecând de polițiștii aflați în filtru, a fost sancționat cu amenda de 725 de lei, pentru nerespectarea semnalelor, indicaţiilor şi dispoziţiilor poliţiștilor rutieri, iar ca măsură complementară i-a fost ridicat permisul de conducere pentru 30 de zile”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Tot ieri, administratorul drumurilor de pe raza municipiul Motru a fost sancționat cu amendă în valoare de 7.250 lei, pentru “modul deficitar de acționare pentru deszăpezirea orașului”.

“De asemenea, societatea responsabilă cu deszăpezirea DJ 665 Crasna – Baia de Fier-Crasna a fost sancționată cu 14.500 de lei pentru modul deficitar de acționare pentru deszăpezire pe acel tronson de drum. Toate cele trei sancțiuni au fost aplicate conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice”, a mai declarat Miruna Prejbeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here