Șofer începător prins în timp ce conducea cu 175 de kilometri pe oră

369

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, astăzi, un șofer începător, în vârstă de 18 ani, care conducea un autoturism cu viteza de 175 de kilometri pe oră, pe Autostrada A1. Acesta a primit o amendă de 1.305 lei, iar  ca măsură complementară i-a fost reținut permisul, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

În jurul orei 15.30, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada A1 București – Râmnicu Vâlcea, un tânăr de 18 ani, din Curtea de Argeș, șofer începător, conducând cu viteză excesivă. Acesta a fost surprins cu ajutorul aparatului radar, la kilometrul 64, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 175 km/h.

De asemenea, polițiștii au depistat, la kilometrul 80 al aceleiași autostrăzi, un bărbat de 30 de ani, din Clinceni, județul Ilfov, care conducea un autoturism cu viteza de 215 km/h.

Poliţiştii i-au sancţionat ambii șoferi cu amendă de 1.305 lei, iar, ca măsură complementară, le-au reţinut permisele de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile”, au precizat reprezentanții Poliției Române. (L.F.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here