Şofer cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului, prins beat la volan

288

Un tânăr de 29 de ani, din Drăguţeşti, este cercetat de poliţişti, după ce a fost prins de poliţişti mort de beat la volan. Asta în condiţiile în care pe numele său exista deja un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

În cursul zilei de 4 noiembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un tânăr în vârstă de 29 de ani, din comuna Drăguţeşti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei din municipiul Târgu-Jiu, având o concentraţie de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu avea dreptul să conducă autovehicule pe drumurile publice, asta deoarece deţinea deja un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului şi fără a deţine permis de conducere.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here