Şofer beat şi fără permis, în arestul IPJ Gorj

270

Bărbatul în vârstă de 35 de ani, din Târgu-Cărbuneşti, prins zilele trecute conducând mort de beat un autoturism, fără a avea permis de conducere, a fost reţinut de poliţiştii gorjeni pentru 24 de ore.

În seara zilei de 5 august, la ora 20:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 35 ani, din localitate, care conducea un autoturism având o concentraţie de 1,34 mg/l alcool pur  în aerul expirat.
Din cercetările efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul se afla în perioada de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de o persoană aflată în perioada de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană ce prezintă o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.
Ulterior, pe numele şoferului a fost emisă o ordonanţă de reţinere. „În baza probatoriului administrat, L.I. a fost reţinut pe bază de ordonanţă pe o perioadă de 24 ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj; în data de 07 august 2014, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti cu propunere de arestare preventivă”, a anunţat Cătălin Buşe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here