Şofer beat, implicat într-un accident

275

S-a urcat beat la volanul unei maşini care nu-i aparţinea şi s-a oprit într-un gard. Este vorba de un tânăr de 20 de ani, cercetat acum de poliţişti pentru conducere sub influenţa alcoolului. În vizorul oamenilor legii a intrat şi proprietarul maşinii, care i-a împrumutat-o tânărului, deşi ştia că acesta este beat.

În cursul zilei de 17 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu – Biroul Rutier au depistat un tânăr de 20 de ani, care, în timp ce conducea un autoturism pe strada 14 Octombrie, la intersecţie cu strada Gheorghe Doja, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu gardul unui imobil. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, a rezultat o concentraţie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, poliţiştii au stabilit că autoturismul i-a fost încredinţat acestuia de către un tânăr de 21 de ani, care ştia că prietenul său se află sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului şi încredinţarea vehiculului unei persoane sub influenţa băuturilor alcoolice.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here