Societățile care practică vânzări cu preț redus, verificate de polițiștii locali

274

Polițiștii locali din cadrul Biroului Control Comercial au desfășurat în perioada 04-20.02.2016 activități de verificare în cazul agenților economici care practică vânzări cu preț redus pe raza municipiului Târgu-Jiu. S-a urmărit respectarea perioadelor de soldare, anunțarea vânzărilor la Primăria Municipiului Târgu-Jiu prin depunerea notificărilor și constituirea stocurilor de produse cu cel puțin 15 zile înaintea datei de debut a vânzărilor.
În urma acțiunilor efectuate de polițiștii locali din cadrul Poliției Locale a Municipiului Târgu-Jiu au fost depistate și verificate 14 societăți comerciale care practicau vânzări cu preț redus. Din numărul total, șapte efectuau vânzări promoționale, cinci efectuau vânzări de soldare, care, prin reducerea de prețuri au urmărit vânzarea accelerată a stocului de mărfuri sezoniere și două magazine de fabrică.
Potrivit datelor transmise de Biroul Control Comercial din cadrul Poliției Locale a Municipiului Târgu-Jiu, a fost aplicată o sancțiune cu amendă contravențională în valoare de 400 de lei pentru nerespectarea termenului de depunere a notificării, conform O.G. nr. 99/2000 cu modificările și completările ulterioare. Verificările polițiștilor locali au urmărit respectarea perioadelor de soldare, anunțarea vânzărilor la Primăria Municipiului Târgu-Jiu prin depunerea notificărilor și constituirea stocurilor de produse cu cel puțin 15 zile înaintea datei de debut a vânzărilor.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here