Social-democrații strâng rândurile în jurul candidatului la Primăria Târgu-Jiu! Femeile social-democrate și tinerii PSD fac echipă cu Aurel Popescu

381

Social-democratele de la OFSD Gorj, conduse de către deputata Elvira Șarapatin, și tinerii de la TSD, organizația municipală și cea județeană, au fost alături, duminică, de primarul Aurel Popescu, la Sărbătoarea Narciselor de la Preajba. Femeile și tinerii social-democrați și-au arătat astfel spiritul de echipă, transmițând prin prezență, celor veniți la manifestările de la Preajba, că au încredere totală în Aurel Popescu.

Social-democrații au intrat în precampania pentru parțiale, motiv pentru care nu se feresc să-și arate susținerea față de candidatul partidului la Primăria Târgu-Jiu, pentru alegerile din 11 iunie. Îmbrăcați în roșu, fără alte însemne electorale, tinerii social-democrați și femeile conduse de către deputata Elvira Șarapatin, s-au plimbat alături de primarul Aurel Popescu, discutând cu cetățenii și chiar amuzându-se pe la tarabele comercianților veniți la evenimentul organizat de Primăria Târgu-Jiu.

Nu puțini au fost însă cetățenii care l-au felicitat aici pe Aurel Popescu pentru munca făcută la primărie, târgujienii urându-i succes în competiția electorală din 11 iunie și asigurându-l pe acesta de susținerea lor. Aurel Popescu le-a mulțumit tuturor pentru încredere și susținere și le-a urat petrecere frumoasă și să se bucure de manifestările de la Preajba. De altfel, în ciuda, ploii, duminică sute de persoane au luat cu asalt locul de petrecere a Sărbătorii Narciselor, terasele acoperite fiind pline de petrecăreți.

Social-democrații, prin demersul lor de duminică, au vrut doar să arate cetățenilor că sunt o echipă sigură și gata pregătită pentru a-l susține spre victorie pe candidatul PSD la Primăria Târgu-Jiu, Aurel Popescu.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here