Social-democrata Badiu denigrează fără jenă USL

293

“USL îmbuibă infractorii şi înfometează copiii” este titlul unui material distribuit cu largheţe pe pagina personală de Facebook, de către directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, Gabriela Badiu, social-democrată de conjunctură. Badiu face asta cu câteva luni în urmă şi îşi păstrează postarea, deşi a fost la un pas de schimbarea din funcţie de către preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu.

badiu1În plină campanie electorală subalterna politică a preşedintelui executiv al PSD Gorj îşi permite să facă contracampanie partidului din care face parte, pentru a-şi păstra funcţia, susţinând, pe propria pagină de socializare, faptul că USL-ul dă 500 de euro lunar deţinuţilor şi 10 euro copiilor din ţară. Badiu nu se opreşte aici, mai postează şi distribuie alte mateeriale contra USL, pe care le menţine mândră pe pagina de facebook. De altfel, urmare a acestor postări, pare credibil că directoarea medicală a SJA Gorj a strâns semnături, în instituţie, pentru PMP. Problema în cauză a fost sesizată prefectului Alin Văcaru, în urmă cu trei săptămâni, înalt funcţionarul public primind în audienţă un grup de salariaţi de la Ambulanţă care se plângeau că Badiu i-ar fi obligat şi ameninţat să semneze pentru înscrierea Partidului Mişcarea Populară la Tribunalul Bucureşti. Badiu a schimbat în ultimii ani patru partide politice, precum PRM, UDMR, PDL şi PSD. Acum face jocuri de glezne la PMP, fiind prietenă cu doctoriţa Daviţoiu, soţie a preşedintelui PMP Gorj, Nicu Daviţoiu.
A.Stoica

1 COMENTARIU

  1. pai are perfecta dreptate doamna Badiu!nu e posibil sa dai unui copil o alocatie de mizerie de 40 lei si sa intretii un criminal cu o suma de 50 de ori mai mare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here