Șocant: Taximetrist agresat în trafic, pe strada Victoria! Agresorul nu a fost identificat

3165

Un taximetrist din Târgu Jiu, în vârstă de 52 de ani, care exercită aceasta profesie de zece ani, a trecut marți printr-o situație ieșită din comun. Practic, cetățeanul aflat la volan, în timpul serviciului, aflat în trafic pe strada Victoria, în apropierea restaurantului TIC TAC, spune că ar fi fost blocat brusc, de un autoturism marca BMW, de culoare neagră, cu număr de înmatriculare LUY GJ 05.

Șoferul mașinii, un tânăr, a coborât din autoturism și s-a îndreptat spre taxiul care era blocat, cu geamul de la șofer deschis, spune taximetristul. I-a adus apoi injurii taximetristului, pe motiv că l-ar fi șicanat în trafic, lucru necunoscut pentru conducătorul taximetrului, apoi, fără avertisment, i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnul, în zona feței, asta șoferului care era în mașină.

Taximetristul lovit și șocat de eveniment spune că și-ar fi desfăcut centura, a coborât amețit din autoturism și a încercat să se apere, deoarece șoferul agresiv era în continuare violent și îi adresa injurii și amenințări bărbatului aflat în defensivă. La un moment dat, tânărul agresor s-ar fi împiedicat în papucii, a căzut, și urmare a evenimentului s-a retras la mașina în care se afla o femeie care ținea în brațe un copil minor.

De altfel, femeia a coborât din mașina neagră și a încercat să își calmeze partenerul.

Incidentul a fost cu zeci de martori, trecători obișnuiți care s-au oprit șocați de cele petrecute, îndemnând persoana agresată să sune la poliție. Incidentul de marți a fost astfel comunicat pe 112 de către taximetristul care a plecat apoi la UPU, unde a fost consultat și a primit îngrijiri de tip ORL.

De altfel, conform certificatului medico-legal, pacientul prezenta plagă contuză la nivelul buzei superioare și vânătăi la nivelul feței, piramida nazală deviată și tumefiată, acesta neamaiauzind cu urechea stângă.

Conform documentului, pacientul prezenta leziuni traumatice care s-ar fi putut produce prin lovire cu un obiect dur. Leziunile datează din 27 iulie 2021, mai scrie medicul legist, și necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale.

În aceiași zi, taximetristul spune că se prezintă la Poliția Municipală Tg Jiu unde depune plângere pentru agresiune la adresa sa, indicând numărul de înmatriculare al autoturismului. Din păcate, la patru zile de la plângere, reclamantul nu a fost chemat de anchetatori la audieri. Acesta declară că viața sa a fost pusă în pericol și se teme să își desfășoare activitatea profesională deoarece nimeni nu îl protejează, în cazul în care agresiunea se repetă. Asta deoarece agresorul este, în opinia sa, bine mersi liber și neidentificat de polițiști.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here