Șoc, 215 candidați, în același timp, la proba scrisă! Concursul de directori, susținut în sala de sport de la Voievod Litovoi

1787

Proba scrisă a concursul pentru posturile vacante de directori de școli din Gorj se va susține vineri la ora 10.00, atenție!!!, în sala de sport de la Școala Gimnazială Voievod Litovoi din Târgu Jiu. Practic, 215 candidați, fără să mai punem la socoteală comisia de evaluare, supraveghetorii, vor fi îngrămădiți în sala de sport a acestei școli, pentru a susține într-un municipiu aflat sub cod roșu de coronavirus, cu localități carantinate, concursul de directori.

În condițiile în care, la nivel național s-a amânat concursul de rezidențiat, concursul de directori trebuie realizat, în orice condiții, la foc automat. Asta în condițiile în care în Gorj nu s-a găsit un spatiu adecvat pentru susținerea în condiții normale a acestui examen.

În condițiile în care s-ar fi putut găsi săli sau amfiteatre goale, s-a preferat o sală de sport, concursul urmând să fie, în opinia candidaților, o mare bătaie de joc.

IȘJ Gorj confirmă că sala folosita vineri va fi cea de sport unde s-ar respecta condițiile de distanțare socială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here