Soba pe lemne completează cu căldură și magie, atmosfera de sărbătoare din casa ta!

906

Dacă efortul financiar pentru achiziționarea unui semineu pe lemne premium este mai mare decât ți-l poți permite momentan sau poate, pur și simplu, nu ai nevoie de o variantă atât de puternică din punct de vedere al randamentului caloric, nevoile tale de încălzire pot fi acoperite de o soluție care, chiar dacă este mai puțin costisitoare și nu atât de complexă, nu va face rabat de la calitate superioară, design încântător și eficiență termică desăvârșită. Așadar, profesioniștii de la PEFOC.ro au răspunsul potrivit dorințelor tale, propunându-ți ca alternativă, una dintre modelele speciale de sobe ce reușesc cu fiecare nouă generație, să atingă potențiale de încălzire inimaginabile în trecut!
Adevărată sursă de încălzire naturală, soba pe lemne din gama meșterilor sibieni cu zeci de ani de activitate și mii de proiecte livrate  cu succes clienților satisfăcuți din întreaga țară, a început să puncteze atrăgător și la aspecte precum, estetică și design. Se cunosc foarte multe despre eficiența sobelor fabricate din fontă, care încep să emane căldura la scurt timp după aprinderea focului. Dar cât de multe se știu despre avantajele sobelor confecționate din oțel, căptușite cu șamotă?
Șamota este un material consumabil cu parametri izolatori extrem de eficienți, care ajută radical în procesul de ardere, crescând semnificativ și randamentul sobei. Datorită temperaturii foarte ridicate generate în camera de ardere, rămân mai puține reziduuri de cenușă depuse în interior, ajutând inclusiv la menținerea curată a coșului de fum. Așadar, sticla rămâne mereu curată și soba e mult mai ușor de întreținut! În plus, sobele căptușite cu șamotă au un aspect mai plăcut. Totuși, trebuie menționat faptul că șamota necesită înlocuire în decurs de 4-5 ani de utilizare continuă.
Tipul unei sobe se alege în funcție de puterea necesară încălzirii suprafeței de care dispui. Modelele din oțel cu șamotă au avantajul de a necesita mai puțină curățare și întreținere datorită temperaturii ridicate din camera de ardere, dar pentru o căldură care să se emane mai mult timp după stingerea focului, cele mai potrivite sunt sobele cu pereți din fontă.
Nici design-ul nu trebuie omis. Noile modele de sobe pe lemne au devenit mai spectaculoase din punct de vedere estetic, fiind atent construite pentru a se adapta la ambientul înconjurător pe care îl promovează locuința fiecăruia dintre noi, indiferent de stil, personalitate sau design. În acest sens, pe piața de specialitate, vei putea găsi modele ultramoderne cu picior de susținere, în formă ovală, sau sobe rustice placate cu teracotă. Pentru spațiile locuibile de mici dimensiuni, profesioniștii din domeniul soluțiilor de încălzire alternativă de la Pefoc.ro, recomandă alegerea unor modele mai înguste.
Deși, căldura naturală emanată de arderea lemnelor nu se compară cu nimic în lume, pentru cei care locuiesc la apartament, dar vor să se bucure de atmosfera magică a sobei sau șemineului care umplea cu caldură și magie, casa de la țară a bunicilor, pot opta pentru un semineu electric prevăzut cu tehnologie 3D LED. În funcție de preferințe, acesta poate funcționa doar în modul decorativ (fără căldura pornită), reproducând aproape fidel, senzația autentică a unui șemineu tradițional pe lemne în propria sufragerie de la bloc, așezat lângă bradul frumos împodobit, pentru a-și primi cuminte sub crengile sale frumos parfumate, cadourile de la Moș Crăciun.
Așa că, nu mai sta pe gânduri și investește inteligent într-o sursă de căldură de care să te poți bucura în confortul casei sau cabanei tale de la munte, unde vei putea petrece clipe de neuitat alături de familie, prieteni sau persoana iubită! Pefoc îți stă la dispoziție cu o ofertă potrivită pentru toate gusturile, extrem de variată, de sobe din fontă și oțel, înnobilate cu șamotă pentru un finisaj elegant și eficient în același timp. Meșterii sibieni îți vor oferi consultanță dedicată, transport gratuit în întreaga țară pentru orice model de sobă sau șemineu, alături de garanția între 2 și 5 ani – toate acestea, în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here