Şmecherul de Gruia face puşcărie

963

A făcut pe durul prin oraş şi nu numai, dar acum pare să i se fi înfundat. Cristinel Teodor Gruia va sta câţiva ani de acum încolo în spatele gratiilor, mai ales dacă sentinţa pronunţată ieri împotriva sa va rămâne definitivă.

Implicat într-un scandal produs la sfârşitul anului trecut, de Crăciun, într-un local din centrul oraşului, dar şi pe o stradă din municipiu, mai mulţi tineri luând bătaie de la acesta şi de la prietenii săi, Gruia şi-a primit acum pedeapsa, în pronunţarea acesteia judecătorii ţinând cont de antecedentele penale ale individului. Condamnat anterior pentru alte scandaluri, cu suspendare însă, tânărul scandalagiu va executa, în total, 4 ani şi jumătate de puşcărie, asta după ce a recunoscut faptele de care era acuzat.
În acelaşi dosar, după scandalul de la Crăciun, au mai fost arestaţi şi inculpaţi ulterior alţi trei scandalagii, respectiv Ion Alexandru Barb, Florinel Marian Ştefu şi Robert Adrian Ciocârlan. Aceştia au primit condamnări de câte unu-doi ani de puşcărie, dar nu vor sta după gratii pentru că sentinţele sunt suspendate pentru cinci ani de încercare, magistraţii cerând şi punerea inculpaţilor în libertate, dacă nu sunt arestaţi preventiv în alte cauze. Toţi trei au de achitat câte 1200 de lei de persoană drept cheltuieli judiciare, Gruia fiind obligat să plătească 800 de lei. Sentinţa poate fi atacată cu recurs, nefiind definitivă.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here