Slovenia caută medici în Gorj

176

Angajatorii din spaţiul economic european pun la dispoziţie gorjenilor o serie de locuri de muncă în mai multe domenii. Se caută lucrători agricoli în ferme de vaci şi porci în Norvegia, doctor ortoped, medic specialist psihiatrie în Slovenia, alpinişti-drujbişti în Austria, operatori CNC în Finlanda. Gorjenii doritori se pot adresa consilierului Eures din cadrul AJOFM Gorj, din municipiul Târgu-Jiu.

Persoanele din judeţul Gorj aflate în căutarea unui loc de muncă pot opta acum pentru unul dintre job-urile oferite de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, în străinătate. Potrivit reprezentanţilor AJOFM Gorj, pentru postul de lucrător agricol în ferme de vaci şi porci, angajatorul cere experienţă anterioară de muncă în creşterea animalelor (recomandare de la angajatori anteriori), permis de conducere pentru tractor, lucru în echipă şi în mod independent. Cunoaşterea limbii engleze la nivel de vorbit este o altă cerinţă, existând menţiunea că se va lucra 40 de ore pe săptămână.
Termenul limită pentru depunerea documentelor necesare în vederea selectării pentru acest post este 15 decembrie 2012.
Pentru postul de doctor ortoped, cerinţele angajatorului constau în: peste 5 ani de experienţă în domeniu, cunoştinţe de bază în programele word şi excel, dar şi să deţină permis de conducere categoria B. Iar un lucru important este acela că salariul va fi de 5000 de euro brut pe lună. Pentru postul de medic specialist în psihiatrie se va lucra într-o clinică de psihiatrie, diagnosticare şi prescripţie tratamente medicale, 40 de ore pe săptămână în ture. 2300 euro net/lună va primi ocupantul postului.
A.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here