SJU va fi condus de un manager persoană fizică

250

În cadrul şedinţei Consiliului Judeţean Gorj, din data de 27 iunie 2014, s-a aprobat hotărârea privind stabilirea unor măsuri pentru organizarea concursului de ocupare a funcţiei de manager a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Consiliul de Administraţie al SJU a fost împuternicit să organizeze concursul pentru ocuparea acestei funcţii. Preşedintele CJ Gorj va semna contractul de management cu managerul persoană fizică.

La cârma Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu se va afla o persoană fizică. Ideea de management privat a fost dată uitării după eşecul înregistrat în timpul cât spitalul a fost condus de compania Tetraedru. Astfel, vineri, 27 iunie 2014, s-a aprobat hotărârea privind stabilirea unor măsuri pentru organizarea concursului de ocupare a funcţiei de manager a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Proiectul a fost votat de consilierii PSD, cei ai PPDD şi liberalul Cosmin Greci.

CA al SJU organizează concursul
Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a fost împuternicit să organizeze concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al SJU. De asemenea, preşedintele CJ Gorj a fost împuternicit „să semneze contractul de management cu managerul, persoană fizică, desemnată în urma finalizării procedurii de ocupare a funcţiei”.
De asemenea, prin aceeaşi hotărâre a CJ „îşi încetează activitatea Hotărârea Consiliului Judeţean Gorj nr.25/27.07.2012 privind aprobarea exercitării conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu de către o persoană juridică selecţionată prin licitaţie publică”.
De menţionat că Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu este condus, în interimat, de către Tiberiu Tătaru, de la mijlocul lunii aprilie. Cel mai probabil, Tătaru va participa şi la concursul organizat de CA al SJU pentru ocuparea funcţiei de manager.
Minodora SUCEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here