SJU Târgu-Jiu: În spital se recomandă purtarea permanentă a măștii de protecție

1833

Creștere semnificativă a numărului de cazuri noi de COVID-19. Autoritățile se așteaptă la un noul val pandemic, al șaselea, care să atingă apogeul în luna august.

Având în vedere creșterea numărului de cazuri confirmate SARS-CoV-2 la nivel național și nu numai, în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu se recomandă în continuare purtarea permanentă a măștii de protecție în vederea limitării răspândirii virusului.
Recomandarea a fost făcută de medicul epidemiolog Dumitru Vlăduț, coordonatorul Serviciului de Prevenire al Infecțiilor Asociate Asistenței Medicale din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

„Aceste recomandări se adresează întregului personal angajat al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, cât și pacienților, aparținătorilor, vizitatorilor, practicanților sau altor persoane care intră în instituție. De asemenea, rugăm persoanele care vin la sediul administrativ pentru a depune dosarele de participare la concursurile de angajare, să poarte mască de protecție”, a anunțat Spitalul Județean.

Zece gorjeni diagnosticați cu Covid sunt internați în acest moment în secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here