SJU: Medicul Stăniloiu nu recunoaște comportamentul „neprofesionist”! Nu neagă că ar fi ridicat tonul

7747

Medicul Stăniloiu a negat astăzi, într-o discuție cu șeful spitalului din Târgu Jiu, comportamentul neprofesionist de care a fost acuzat! Doctorul recunoaște, în schimb, că ar fi ridicat tonul la mama micului pacient al SJU. De altfel, Biroul de Presă al SJU Târgu Jiu a transmis astăzi, urmare a materialului de presă publicat de Gorjeanul, vizavi de acuzațiile mamei unui pacient minor ajuns la doctorul Virgil Stăniloiu, că aparținătoarea a sesizat cele petrecute conducerii SJU.

„Managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a avut o discuție cu domnul doctor Virgil Stăniloiu, vizavi de situația prezentată de mama unui pacient minor pe care l-a consultat. Doamna l-a sesizat pe managerul unității medicale vineri, 11 martie 2022, printr-un mesaj pe numărul de whats app făcut public pe site-ul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, aducându-i la cunoștință situația din punctul său de vedere”, transmite SJU.
„În urma discuției avute cu doctorul Stăniloiu, acesta neagă acuzațiile de „comportament neprofesionist” și spune că este posibil, ca pe fondul oboselii să fi folosit un ton mai ridicat
decât cel normal (în aceea zi avusese un număr foarte mare de consultații, având în vedere că este singurul medic primar din Gorj specializat pe chirurgie și ortopedie infantilă). Medicul chirurg a afirmat că nu a jignit-o în niciun fel pe mama pacientului minor. Managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu le transmite tuturor pacienților și aparținătorilor care se adresează unității noastre spitalicești să îi aducă la cunoștință orice comportament nepotrivit al personalului medical și auxiliar”, se mai arată în comunicatul de presă.

Reamintim că Gorjeanul, în ediția de astăzi, a relatat punctul de vedere a unei mămici din Târgu Jiu care și-a expus opiniei publice incidentul prin care a trecut în momentul în care, ajunsă cu copilul de vârstă preșcolară la medicul Stăniloiu ar fi beneficiat de un comportament neprofesionist la adresa sa, a pacientului și a soțului.
A.STOICA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here