SJA Gorj nu mai primeşte ambulanţe noi în acest an

244

Managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj, Marinică Niculescu, confirmă că în acest an nu vor mai ajunge alte ambulanţe nici la noi şi în niciun alt judeţ. Parcul auto al SJA Gorj dispune actualmente de 35 de autospeciale. Conducerea unităţii precizează că se face faţă intervenţiilor, iar în cazul în care se defectează câte o maşină, reparaţiile se fac în cel mai scurt timp.

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj este o unitate sanitară publică de urgenţă de importanţă strategică, aflată în coordonarea departamentului de specialitate din Ministerul Sănătăţii şi a Direcţiei de Sănătate Publică Gorj. Anul trecut, chiar înainte de Crăciun, parcul auto al SJA s-a completat cu două ambulanţe noi. Ministerul Sănătăţii s-a ţinut de promisiune şi a trimis la Gorj două autospeciale nou-nouţe, pe care le promisese de luni bune.

35 de ambulanţe funcţionale
De ani buni, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj funcţionează cu peste 35 de maşini. Deşi unele noi ar fi mai mult decât binevenite, perspectivele îmbunătăţirii parcului auto al Ambulanţei sunt destul de sumbre. „Avem 35 de ambulanţe funcţionale acum. Altele noi nu vom mai primi în acest an şi nu se vor mai da niciunde în ţară până la sfârşitul anului. Noi facem faţă solicitărilor, iar în caz că apar defecţiuni la vreo ambulanţă, ea se repară în cel mai scurt timp”, a confirmat Marinică Niculescu, managerul SJA Gorj.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here