SJA Gorj angajează un medic, două asistente şi trei şoferi

185

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj a primit aprobarea Ministerului Sănătăţii pentru a face câteva angajări. Astfel, în următoarea perioadă vor fi organizate concurs pentru şase posturi: un medic, doi asistenţi şi trei ambulanţieri. Toate aceste posturi sunt pe perioadă nedeterminată.

Criza de personal cu care se confruntă sistemul sanitar autohton se regăseşte şi la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj. Reprezentanţii SJA Gorj au făcut demersuri pentru deblocarea câtorva posturi, eforturile depuse în acest sens având drept rezultat aprobarea angajării unui medic, a două asistente şi trei ambulanţieri. „Am primit aprobarea de la Ministerul Sănătăţii pentru a face câteva angajări; este vorba despre un post de medic, două de asistent medical şi trei de şofer. Toate cele şase posturi sunt definitive, pe perioadă nedeterminată”, a menţionat Marinică Niculescu, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj.

Concurs de angajare în două luni
Concursul de angajare va avea loc cel mai devreme peste două luni, conform procedurilor. „Trebuie să treacă cel puţin 60 de zile de la începerea procedurilor de angajare până la data concursurilor. Sperăm să se înscrie persoane tinere, să reuşim să rezolvăm cât de cât problema deficitului de personal cu care ne confruntăm”, a declarat Niculescu. Cel mai probabil concurenţa pe posturile ce urmează a fi scoase la concurs de către SJA Gorj va fi una destul de mare, dat fiind faptul că pentru postul de şofer temporar vacant, pentru care se organizează concurs de angajare chiar în această perioadă, s-au înscris nu mai puţin de şase persoane.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here