SJA Gorj a început pregătirea ambulanțelor pentru iarnă

291

Conducerea Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Gorj a demarat pregătirile pentru sezonul rece. Managerul Marinică Niculescu a dat dispoziție pentru achiziționarea de antigel și anvelope de iarnă pentru cele 35 de ambulanțe ale SJA Gorj.

Chiar dacă mai sunt câteva luni până când iarna ne va bate la ușă, conducerea SJA Gorj a început să pregătească tot ceea ce este necesar pentru parcul auto. „Am dat deja dispoziție pentru achiziționarea de antigel și anvelope de iarnă. Avem 35 de ambulanțe și toate vor fi puse la punct corespunzător pentru iarnă”, a explicat Marinică Niculescu, managerul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj.
Montarea anvelopelor de iarnă înainte de căderea zăpezii este obligatorie pentru toate autoturismele. La Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj sunt active 35 de autosanitare și toate vor fi echipate corespunzător pentru iarnă, ca de fiecare dată.
Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj şi-a luat măsurile de siguranţă pentru depăşirea sezonului rece şi dă asigurări că activitatea se va desfăşura fără probleme în următoarea perioadă.
Minodora Sucea

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here